Etty in Beeld
Wil jij een voorlichter in jouw groep 7/8?

Helaas, de Etty Fietstour Groep 7 gaat niet door…

Het is jammer, maar waar. We kunnen deze Fietstocht niet door laten gaan. In onze scholen worden slechts lessen gegeven en dat houden we nog even zo met oog op de coronamaatregelen. We zijn voorzichtig met het organiseren van andere activiteiten voor nieuwe ouders en kinderen. Onze prioriteit is open kunnen blijven, en lessen geven. Daarom hebben we nu ook sneltests ontvangen vanuit Den Haag voor onze leerlingen en medewerkers. Open blijven en risico mijden is nog noodzakelijk.

We begrijpen dat dit een teleurstelling is, als jij je al hebt opgegeven. Je krijgt nog een mail als afzegging. Via ons of je juf/meester.

In september als jij inmiddels in groep 8 zit, zijn we opnieuw van plan deze ‘Fietstour in 1 middag bij 2 scholen binnenkijken’ te organiseren. Hou de website in de gaten. Meld je tegen die tijd gewoon (weer) aan. Wij kijken naar jou uit. Je bent van harte welkom!