Fietstour Groep 7

Docent biologie Rob Wiegman van Het Stormink

Docent Nederlands Kim Groothuis van De Marke

Docenten Anna en Tim hebben hun droombaan gevonden!

Alle ruimte
Het Etty Hillesum Lyceum bestaat uit zes scholen waar ruim 600 collega’s werken. Zes scholen met één gemeenschappelijk motto: 'Alle Ruimte'. In de uitwerking van dit motto zijn de scholen verschillend. Elke school heeft een eigen onderwijskundige- en pedagogische aanpak. Zo valt er voor leerlingen wat te kiezen. En voor jou als sollicitant, stagiair of collega’s dus ook! Samen creëren wij een school waar leerlingen en collega’s zich thuis voelen.

Jouw toekomst
Wat je als collega ook bij ons komt doen, je werkt altijd mee aan de toekomst van leerlingen. We zijn er van overtuigd dat het juist collega’s zijn die onze scholen zo goed maken. Jouw ontwikkeling is dus ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij je alle kans om je verder te ontwikkelen en te blijven leren.

Het Etty Hillesum Lyceum is aangesloten bij Stichting Carmelcollege. Carmel verbindt VO-scholen in heel Nederland en is werkgever van bijna 4.100 onderwijsprofessionals in het VO. Kom je bij ons werken, dan krijg je een aanstelling bij de Stichting Carmelcollege. Dat heeft allerlei voordelen. Het biedt je een krachtig onderwijsnetwerk en meer loopbaanmogelijkheden.

Stage lopen
Wij investeren niet alleen in leerlingen en huidige collega’s. We doen dit bewust ook in collega's van de toekomst. Goed opleiden en professionaliseren van aankomend docenten, startende docenten en huidige medewerkers is van groot belang voor de kwaliteit van ons onderwijs. Daarom kun je op de scholen van het Etty Hillesum Lyceum voor verschillende opleidingen stagelopen.

Het Etty Hillesum Lyceum is een erkende opleidingsschool
Wij werken samen in Opleidingsschool Partnerschap 2. Hoe we jou bij je stage ondersteunen in je leerproces en ontwikkeling lees je hier.
We zijn ook een erkend leerbedrijf voor MBO-opleidingen. Klik hier voor een overzicht.

Wil je een stageaanvraag bij ons doen of wil je in contact komen met één van onze schoolopleiders om te weten wat de mogelijkheden zijn? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vacatures
De vacatures van alle Etty Hillesum Lyceum scholen in Deventer vind je op de website van Stichting Carmelcollege. Kom je bij ons werken, dan krijg je een aanstelling bij dit grote, krachtige onderwijsnetwerk met hoofdkantoor in Hengelo. Dit heeft allerlei financiële voordelen en biedt je meer loopbaanmogelijkheden.

Misschien staat er nu wel een vacature open die bij jou past? Kijk nu!

Bekijk onze vacatures...

Benieuwd naar onze scholen?

Meer weten over onze scholen en benieuwd naar de verhalen van onze collega’s? Bezoek de ‘werken bij’ pagina’s van onze scholen hieronder.