Wil jij een voorlichter in jouw groep 7/8?

Niemand is hetzelfde en iedereen leert anders. Binnen het Etty Hillesum Lyceum krijg je daarom alle ruimte om je eigen weg te zoeken. Om nieuwe dingen uit te proberen en op je eigen manier alles te leren wat je nodig hebt voor je volgende stap. Na het Etty kun je met vertrouwen je toekomst in.

Je kunt in Deventer naar de mavo op De Marke, bij leerroute Het Corberic (vrijeschool onderwijs) en bij Het Stormink. Op het Stormink kun je vanaf schooljaar 20/21 ook je mavodiploma halen!

Als Etty Hillesum Lyceum scholen hebben we 2 partnerscholen in Oeganda omarmd. We halen met sponsoracties geld voor hen op en gaan eens in de twee jaar met een groep toegewijde docenten en leerlingen naar hen toe!

Elk jaar doen teams met leerlingen en docenten uit alle scholen mee aan de IJsselloop. Op Het Stormink waren dat er in april 2019 zelfs ruim 300!

Op alle scholen zijn er leerlingen die heel erg goed zijn in bijvoorbeeld sport, muziek, ballet of een andere kunstvorm. In onze ‘toptalent aanpak’ houden we rekening met jouw talent!

Het Etty Hillesum Lyceum schoolorkest kun je overal in en om Deventer zien en horen! Wel 45 muzikale leerlingen en docenten uit alle 5 de scholen van het EHL doen er in mee. Ze treden bijvoorbeeld op bij een jubileum van Dimence, in de bibliotheek ter afsluiting van de Kinderboekenweek, op De Brink op een podium voor De Waag, maar ook in basisscholen of verzorgingstehuizen in de stad. Eens per jaar hebben we een groot repetitieweekend op een locatie ver weg van Deventer, waar we keihard oefenen voor de komende optredens en veel lol hebben.

Wist je dat je op woensdagavond om 17 uur kunt dineren in het vmbo schoolrestaurant De Globe van De Marke? Elke week maken vmboleerlingen samen met hun meesterkok een driegangen menu voor €12,50. Binnenkort komt er een pinautomaat