Open huis - januari & februari

Je kunt in Deventer naar de mavo op De Marke, bij leerroute Het Corberic (vrijeschool onderwijs) en bij Het Stormink. Op het Stormink kun je vanaf schooljaar 20/21 ook je mavodiploma halen!

Als Etty Hillesum Lyceum scholen hebben we 2 partnerscholen in Oeganda omarmd. We halen met sponsoracties geld voor hen op en gaan eens in de twee jaar met een groep toegewijde docenten en leerlingen naar hen toe!

Elk jaar doen teams met leerlingen en docenten uit alle scholen mee aan de IJsselloop. Op Het Stormink waren dat er in april 2019 zelfs ruim 300!

Op alle scholen zijn er leerlingen die heel erg goed zijn in bijvoorbeeld sport, muziek, ballet of een andere kunstvorm. In onze ‘toptalent aanpak’ houden we rekening met jouw talent!

Ons schoolorkest speelt overal in Deventer! Muzikale leerlingen en docenten uit alle scholen doen mee. Ze treden op in de schouwburg, bij Dimence, in de stadsbibliotheek en op De Brink. Ook in (basis)scholen en verzorgingshuizen. De repetities zijn op vrijdagmiddag op Het Vlier en er is elk jaar op een plek buiten Deventer een oefenweekend met veel lol!

Door de aangescherpte coronamaatregelen kan ons restaurant De Globe helaas niet openen. Dit duurt in ieder geval tot 1 januari 2022. Zodra we weten wanneer we open kunnen laten we dit hier weten. Je kunt op deze plek dan ook een tafel reserveren via een aanmeldformulier. Wil je van ons horen wanneer je weer bij ons kunt komen eten? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan houden we je op de hoogte.