Kom jij ook kijken?

Je kunt in Deventer naar de mavo op De Marke, bij leerroute Het Corberic (vrijeschool onderwijs) en bij Het Stormink. Op het Stormink kun je vanaf schooljaar 20/21 ook je mavodiploma halen!

Lees meer …

Als Etty Hillesum Lyceum scholen hebben we twee partnerscholen in Oeganda omarmd. We halen met sponsoracties geld voor hen op en gaan eens in de twee jaar met een groep toegewijde docenten en leerlingen naar hen toe!

Lees meer …

Elk jaar doen teams met leerlingen en docenten uit alle scholen mee aan de IJsselloop. Op Het Stormink waren dat er in april 2019 zelfs ruim 300!

Lees meer …

Op alle scholen zijn er leerlingen die heel erg goed zijn in bijvoorbeeld sport, muziek, ballet of een andere kunstvorm. In onze ‘toptalent aanpak’ houden we rekening met jouw talent!

Lees meer …

Ons schoolorkest speelt overal in Deventer! Muzikale leerlingen en docenten uit alle scholen doen mee. Ze treden op in de schouwburg, bij Dimence, in de stadsbibliotheek en op De Brink. Ook in (basis)scholen en verzorgingshuizen. De repetities zijn op vrijdagmiddag op Het Vlier en er is elk jaar op een plek buiten Deventer een oefenweekend met veel lol! 

Lees meer …

Originele dinerlocatie? Denk aan ons vmbo schoolrestaurant De Globe!

Vanaf 17 november 2022 tot en met 6 april 2023 kunnen wij u weer van harte welkom heten in ons vmbo schoolrestaurant De Globe. Onze leerlingen kunnen niet wachten om voor u een heerlijk driegangen menu te maken en te serveren. Komt u een keer bij ons dineren?

Lees meer …