Groep 7 Etty Fietstour

Ons schoolrestaurant De Globe mag weer open!

Vanaf 3 maart t/m 8 april kunnen wij u weer van harte welkom heten in ons vmbo schoolrestaurant De Globe. Onze leerlingen kunnen niet wachten om voor u een heerlijk driegangen menu te maken en te serveren. Komt u een keer bij ons dineren?

Iedere donderdagavond om 17.00 uur serveren we een diner in het vmbo schoolrestaurant De Globe van De Marke Zuid aan de Ludgerstaat 1 in Deventer. Vanaf 16.30 bent u van harte welkom. Voor €13,50 geniet u van een driegangenmenu: bedacht, gemaakt en geserveerd door onze vierdejaars leerlingen, samen met hun meester-kok.

Terwijl u geniet van een heerlijk diner, leren onze leerlingen meer over hun toekomstige vak. De Globe biedt ze een uitstekende plek om ervaring op te doen. Wilt u ze daarbij helpen? Reserveer dan een tafeltje in ons gezellige schoolrestaurant. Dit doet u door te reserveren via de website van De Marke.

Graag tot ziens in ons restaurant!