Fietstour Groep 7

Orginele diner- of vergaderlocatie? Reserveer uw tafel bij vmbo-schoolrestaurant De Globe!

Vanaf 2 november 2023 tot en met 28 maart 2024 heten wij u op donderdagavond van harte welkom in ons vmbo-schoolrestaurant De Globe. Onze leerlingen kunnen niet wachten om voor u een heerlijk driegangen menu te maken en te serveren. Komt u een keer bij ons dineren en/of vergaderen?

Op donderdagavond om 17.00 uur serveren we een diner in het vmbo-schoolrestaurant De Globe van De Marke Zuid aan de Ludgerstaat 1 in Deventer. Vanaf 16.30 bent u van harte welkom. Voor €14,95 geniet u van een driegangenmenu: bedacht, gemaakt en geserveerd door onze vierdejaars leerlingen, samen met hun meester-kok. Terwijl u geniet van een heerlijk diner, leren onze leerlingen meer over hun toekomstige vak. De Globe biedt ze een uitstekende plek om ervaring op te doen. Wilt u hen daarbij helpen? Reserveer dan uw tafel via de agenda. Als u de datum in de agenda niet kunt aanklikken, dan is deze helaas vol. Graag tot ziens in ons gezellige schoolrestaurant!

Sfeervol kerstdiner? Kom donderdag 14 december naar De Globe! Voor € 22,50 p.p. serveren we een viergangenmenu met heerlijke amuse! Van harte welkom!