Groep 8 Info Avonden - November 2021
Wil jij een voorlichter in jouw groep 7/8?

Door de aangescherpte coronamaatregelen kan ons restaurant De Globe helaas niet openen. Dit duurt in ieder geval tot 1 januari 2022. Zodra we weten wanneer we open kunnen laten we dit hier weten. Je kunt dan ook hier een tafel reserveren. Wil je van ons horen wanneer je weer bij ons kunt komen eten? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op woensdagavond om 17 uur dineer je dan in het vmbo schoolrestaurant De Globe van De Marke. Elke week bedenken en maken vmbo leerlingen samen met hun meesterkok een driegangen menu voor €12,50.

Leerlingen bedenken en maken het menu zelf en serveren uit aan tafel. Geef leerlingen een kans om te leren en geniet van een lekker menu in ons gezellige schoolrestaurant. Reserveren is noodzakelijk. Je reserveert via een aanmeldformulier dat online komt als we open mogen.

Vergeet geen contact geld mee te nemen, want een pinautomaat is er nog niet. Die komt binnenkort. Het menu kost €12,50 exclusief drankjes.