Één keer in de twee jaar zetten leerlingen en docenten van Het Vlier een spetterende theateravond neer met een mix van muziek, zang en toneel in de grote zaal van de Deventer Schouwburg.

De zaal zit vol met ouders, familie, vrienden, collega’s en kennissen uit de stad. Er is plek genoeg. Kaartjes zijn te koop aan de theaterkassa. Ons Etty Hillesum schoolorkest speelt er de sterren van de hemel. En het schoolkoor, ook met leerlingen en medewerkers uit alle Etty scholen, zingt haar mooiste liedjes. Jazz, pop, soul, Nederlands, Engels, Spaans, noem maar op.

Ons schoolorkest is vaker te horen en zien, in en om Deventer. Wel 45 muzikale leerlingen en docenten uit alle 5 de scholen doen er in mee. Ze treden bijvoorbeeld op bij een jubileum voor clienten en relaties van Dimence, bij de opening van de raadzaal in het nieuwe stadhuis, op de Brink op een podium voor De Waag, maar ook in basisscholen of verzorgingstehuizen in de stad. Interesse i