Wil jij een voorlichter in jouw groep 7/8? Hier aanvragen!

Fijn dat u overweegt om uw kind(eren) aan te melden bij één van de scholen van het Etty Hillesum Lyceum.

Hiervoor maakt u per kind een eigen account aan via de groene knop hier rechts. Als alle velden zijn ingevuld, drukt u op de knop ‘registreren’. U ontvangt dan een mail met een link naar het aanmeldformulier én uw inloggegevens. Zo kunt u inloggen en starten met de aanmelding. LET OP: Vanwege een beperking in ons systeem kunt u op dit moment per e-mailadres maar één kind bij ons aanmelden. Mocht het zo zijn dat u meerdere kinderen wilt aanmelden dan heeft u daarvoor dus een extra e-mailadres per kind nodig!

Nadat u het aanmeldingsformulier compleet heeft ingevuld en verstuurd, ontvangt u een bevestigingsmail van de aanmelding. Als wij vragen hebben naar aanleiding van wat is ingevuld, nemen we contact met u op.

U kunt ook hier klikken om te zien hoe de verschillende stappen van het aanmeldproces verlopen. Per stap is een screenshot gemaakt van het scherm dat u te zien krijgt als u de verschillende stappen doorloopt. Zo krijgt u een indruk van het gehele proces en de informatie die gevraagd wordt.

Dank u wel voor uw aanmelding.