Wil jij een voorlichter in jouw groep 7/8? Hier aanvragen!

Welkom ouders van groep 7/8

Voor Het Stormink, De Boerhaave, Het Corberic en De Marke organiseren wij in november en december ouderinformatieavonden.
We doen dit online omdat wij u door corona helaas nu niet in onze scholen kunnen ontvangen.
De verschillende data en tijdstippen per school vindt u hieronder. Met een simpele klik kunt u vanaf huis deelnemen. U krijgt informatie en er is gelegenheid om vragen te stellen. Stel deze gerust. Het gaat immers om een belangrijke keuze: Een nieuwe school voor uw zoon of dochter!

Fijne avond!

Bezoek onze online informatie avonden

Onze online informatie avonden

Welkom op de online informatieavond van De Boerhaave. Om 19.30 uur kunt bij ons aansluiten samen met uw zoon of dochter!

19.30 uur     Klik hier om onze livestream te bezoeken: livestream

Paul van Gurp, teamleider, heet u welkom en vertelt in grote lijnen over het onderwijs De Boerhaave.

We leggen u uit vanavond hoe u deze sessies kunt bijwonen.

Tussentijds kunt u vragen stellen via de chat- functie.

19.50 uur    U kunt filmpjes over de leerroutes bekijken die we voor u hebben klaarstaan. We leggen uit vanavond uit hoe u die kunt aanklikken.

- film Havo/Vwo brugklas

- film over het Gymnasium

- film over het Ecolyceum

- film over Havo XL

19.50 uur     Als u belangstelling hebt voor ‘leerlingondersteuning', dan kunt u een sessie bijwonen van onze  Ondersteuningscoördinator, Tanja Balster.

20.15 uur     Als u belangstelling hebt voor ‘dyslexie’ dan kunt een sessie bijwonen van onze orthopedagoog, Maika Hak

20.40 uur     Paul van Gurp reageert op de meest gestelde chat-vragen