coronavirus updates

Je eigen theateruitvoering produceren, van script schrijven tot uitvoeren. Op Het Stormink kan het!

Op Het Stormink volgen alle leerlingen uit jaar1, 2 en 3 elke week een blok van drie uur les in een speciaal Talent Ontwikkelings Programma. De leerlingen kiezen zelf welk programma ze willen volgen, voor een periode van acht/negen weken, soms langer. Zij werken dan samen in gemengde groepen van alle verschillende niveaus die we op Het Stormink aanbieden.

In een van deze talentprogramma’s hebben vijfenzestig van onze leerlingen onder begeleiding van hun docenten een schitterende theatervoorstelling geproduceerd.
Aan de hand van de twee thema’s Ik en mijn omgeving (1e jaars) en Nederland Draait Door (2e jaars) bedachten zij de scenes, de decors, de dans, de kleding, de tekst en de muziek.

En nu is het dan zo ver! Aanstaande donderdag 23 januari (18.30-19.30 uur) wordt de voorstelling opgevoerd.
Van deze uitvoering maken de leerlingen zelf ook nog eens een videoregistratie.

Wij willen ouders, collega’s en andere belangstellenden hiervoor van harte uitnodigen!

De ontvangsthal van Het Stormink wordt speciaal voor deze gelegenheid omgebouwd tot een sfeervolle theaterruimte.

Tot donderdag?!