Open huis - januari & februari

Online Open Huizen in januari/februari 2022

Tijdens onze Online Open Huizen staan er interactieve livestreams en filmpjes voor jou en je ouders klaar.

Denk aan een drone in en om de school, een Etty Studiogesprek over het onderwijs en onze begeleiding, vlogs van leerlingen en docenten, en meer. Zo kun je sfeer proeven en meer te weten komen over een school. En je kunt vragen stellen in chatpanels met leerlingen en docenten. We laten je zoveel mogelijk lokalen, zelfs ook lessen en andere ruimtes zien.

Klik hieronder op de school die je wilt ‘bezoeken’. Zo kom je terecht bij het eigen Online Open Huis programma van die school.
Aan de programma’s wordt nu nog gewerkt, Deze staan online als de school weer start na 10 januari.

Nu vast wat scholenfilmpjes kijken van alle scholen?
Klik op Etty in Beeld Ook dit filmpjesplatform vullen wij de komende tijd nog aan… hou de website in de gaten.

Welkom en veel plezier!

online open huis 2022 arkelstein